Wij hebben een TOP samenwerking
met verschillende werkplekken
TOP Werkplekken


In Loon op Zand hebben we met een aantal werkplekken een goede samenwerking. Bij deze werkplekken kunnen verscheidene werkzaamheden gedaan worden. Op en Top dagbesteding hanteert de volgende werkgebieden:
- Dienstverlening (allerhande werkzaamheden / hulp die we bieden aan mensen / werkplekken)
- Horeca (werkzaamheden op het gebied van eten / drinken in gepaste omgeving)
- Tuin en Dier (werkzaamheden buiten in de tuin en dierverzorging)
- Creatief (maken van producten op kunstzinnig en culinair vlak)

Onderstaande werkplekken zijn een momentopname We zullen onze stichting blijven ontwikkelen en proberen de juiste afstemming te vinden, passend bij de vraag van onze Toppers.

Zorgcentrum De Venloene

(Dienstverlening, Horeca, Tuin, Creatief)

Stichting Eelde Maasduinen, locatie Venloene, in Loon op Zand is een zorg locatie. Aan het gezellige marktplein ligt onze eigen ruimte van Op en Top Dagbesteding. Vanuit onze centraal gelegen ruimte verrichten wij werkzaamheden in het hele huis op allerlei gebieden. We werken bijvoorbeeld mee in het restaurant en halen het afval van bewoners op. Elke vrijdag gaan we naar de markt voor de bewoners. Daarnaast ondersteunen we bij activiteiten met de ouderen en verzorgen koffie en thee. Bovendien zorgen we ervoor dat de terrassen en de omgeving van het zorgcentrum netjes blijven.
Daarnaast organiseren we activiteiten, trainingen en workshops in onze eigen ruimte op individueel en groepsniveau.

Bibliotheek

(Dienstverlening)

De bibliotheek van Loon op Zand is gevestigd in het centrum van het dorp, grenzend aan De Wetering. De werkzaamheden bestaan uit het openen van de bibliotheek, het innemen van boeken, het opruimen van ingeleverde boeken, het alfabetiseren, controleren van de boekenkasten, schoonmaken van puzzels, inpakken van boeken ter verzending naar een andere vestiging, etc.

Café de Kiosk

(Horeca)

In het centraal gelegen café De Kiosk, middelpunt van Loon op Zand, verrichten wij ondersteunende werkzaamheden op allerlei gebieden. Of het nu gaat om terras openen, flesjes sorteren, of groenten snijden, bestekzakjes vullen, kaarsjes aansteken, bierviltjes vullen, bovenzaal schoonmaken, meehelpen in de bediening: wij kijken met elkaar naar de wensen en mogelijkheden van beide kanten.

De Financiën

(Horeca)

De Financiën is een pannenkoekenrestaurant net buiten Loon op Zand. Met een groot terras en veel speelmogelijkheden voor kinderen, is hier voor onze Toppers veel leuk werk te doen. Zowel voor de schermen als achter de schermen. Wij verzorgen elke maandag de was, steken bestek in, vullen de koelingen, tellen muntjes af en pakken cadeautjes uit. Als het seizoen daar is, verzorgen we het terras. En er is een breed scala aan werkzaamheden die we nog gaan ontdekken, we zijn hier immers pas gestart!

Kinderopvang Buitenlust

(Dienstverlening)

Buitenlust is een kinderopvang net buiten Loon op Zand. Hier zijn de kinderen graag buiten en genieten ze van het contact met dieren en alles wat er op een boerderij gebeurt. Onze Toppers dragen hier hun steentje bij aan o.a. het klaarmaken van de groente snack, bedjes opmaken, speelgoed controleren, buitenterrein netjes houden, was vouwen, etc. En soms mogen ze onder begeleiding ook een kindje eten geven of meehelpen met een activiteit, hoe leuk is dat!!

Tennisvereniging Loon op Zand

(Dienstverlening / Horeca)

Tennisvereniging Loon op Zand ligt ook net buiten Loon op Zand. Elke woensdagochtend gaan we met de Op en Top auto hierheen om gevarieerde werkzaamheden te verrichten. We werken zowel buiten als binnen in het paviljoen. Buiten verzorgen we de banen, het terras en halen we het afval op. Binnen verrichten we alle horecawerkzaamheden die er nodig zijn: schoonmaken apparatuur, bar en tafels, aanvullen van de dranken en uiteraard voorzien we de sportievelingen van een drankje en bedienen we de kassa. Uiteraard zorgen we dat er een goede sfeer in het paviljoen is en met een gezellig muziekje op de achtergrond!


Neem gerust contact op
voor meer informatie